سومین جلسه کمیته اجرایی دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۳ کد : ۶۱۰۱۲ اخباراصلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی، سومین جلسه کمیته اجرایی برگزاری دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور در سال 1401 برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اعضای کمیته اجرایی؛ معاون علمی و مسئولین دفتر نهاد رهبری، حراست، فرهنگی و دانشجویی، روابط عمومی، امور مدرسان و نظارت برگزار شد، دکتر مهدی رئوفی دبیر اجرایی المپیاد با اشاره به معرفی نفرات برتر مرحله کتبی گفت: بر اساس تصمیم اخذ شده در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نفرات معرفی شده بخش کتبی، جهت مسابقه عملی خود در 6 استان به رقابت خواهند پرداخت.

رئیس دانشگاه علمی کاربر دی استان مرکزی افزود: علاوه بر استان مرکزی که میزبان برگزاری این المپیاد می باشد، 5 استان دیگر به عنوان میزبان برخی رشته ها انتخاب شده اند که باید به دانشجویان منتخب اطلاع رسانی شود.

وی بیان داشت: تمام مسابقات با نظارت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی و دبیرخانه اجرایی المپیاد برگزار می شوند و مسئولیت پیگیری طراحی سوالات و برگزاری آزمون عملی بر عهده دبیرخانه اجرایی در استان مرکزی خواهد بود.

مرحله نخست دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور به صورت کتبی و از طریق اینترنت به صورت برخط در ۱۲ رشته برگزار شد که از تعداد 830 شرکت کننده 103 نفر موفق به راه یابی به مرحله عملی شده اند.

لازم به ذکر است استان های میزبان برگزاری مسابقات عملی این رویداد و چگونگی انجام آن در اطلاعیه های بعدی اعلام  خواهد شد.