جلسه بررسی نتایج آزمون کتبی دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد

۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۰ کد : ۶۰۲۹۰ اخباراصلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، جلسه بررسی نتایج آزمون کتبی دومین المپیاد مهارتی دانشجویان سراسر کشور با حضور رئیس واحد استانی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور رئیس واحد استانی، معاون علمی و مسئولین دفتر نهاد رهبری، حراست،فرهنگی و دانشجویی و روابط عمومی برگزار شد، نتایج کسب شده در آزمون کتبی دومین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور جهت مشخص شدن نفرات راه یافته به مرحله نهایی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا 10 نفر برتر هر رشته حداکثر طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه 16 و 17 فروردین ماه معرفی شوند.

لازم به ذکر است مرحله نخست دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور به صورت کتبی و از طریق اینترنت به صورت برخط در ۱۲ رشته در روزهای شنبه و یکشنبه 14 و 15 اسفندماه 1400 و با شرکت حدود 830 دانشجو برگزار شد.