مرحله نخست دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور با برگزاری ۱۲ آزمون برگزار شد

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۱ کد : ۵۹۹۸۲ اخباراصلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، دومین روز برگزاری آزمون های کتبی دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور که با میزبانی دانشگاه علمی کاربردی در حال انجام است روز یکشنبه با برگزاری 6 آزمون به صورت آنلاین از طریق سایت المپیاد مهارتی برگزار شد.

مهدی رئوفی دبیر اجرایی المپیاد با اعلام این خبر گفت: در روز یکشنبه 15 اسفندماه آزمون رشته های حسابداری، حقوق، برق و الکترونیک، ماشین افزار، تربیت بدنی و فناوری اطلاعات به صورت اینترنتی از ساعت 8 تا 14 برگزار شد.

وی افزود: در روز شنبه 14 اسفندماه نیز آزمون رشته های پرورش آبزیان، علوم ارتباطات، پویا نمایی، گیاهان داروئی، عکاسی و گرافیک انجام شد.

رئوفی بیان داشت: با توجه به برنامه ریزی های به عمل آمده خوشبختانه در برگزاری آزمون ها اتفاق خاصی به وجود نیامد و آزمون ها در صحت کامل برای 12 رشته اعلامی رأس ساعت مقرر با شرکت بیش از 300 نفر از ثبت نام کنندگان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی افزود: نتایج توسط کمیته علمی در دبیرخانه اجرایی المپیاد اعلام خواهد شد و در هر رشته ۱۰ نفر که امتیاز لازم را به دست آورند به مرحله عملی راه خواهند یافت.