آزمون کتبی دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان دانشگاه های کشور  از امروز آغاز می شود

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۸ کد : ۵۹۹۰۱ اخباراصلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، دکتر مهدی رئوفی رئیس این دانشگاه با اعلام این خبر افزود: این آزمون طی امروز و فردا ۱۴ و ۱۵ اسفندماه به صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار می شود.
دبیر اجرایی دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان دانشگاه های کشور افزود: در این مرحله صرفا دانشجویانی می توانند در آزمون شرکت کنند که قبلا نسبت به ثبت نام خود اقدام کرده اند و مشخصات ایشان در سامانه ثبت نام المپیاد ثبت شده باشد.

وی بیان کرد: بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه ثبت نام المپیاد تعداد 1160 نفر در ۴ گروه آموزشی فنی، مهندسی و صنعت، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در ۱۲ رشته فناوری اطلاعات، ماشین افزار، برق و الکترونیک، گرافیک، پویانمایی، عکاسی، تربیت بدنی، حقوق، حسابداری، ارتباطات، گیاهان دارویی و پرورش آبزیان ثبت نام کرده اند که از این تعداد 829 نفر اقدام به تکمیل اطلاعات خود کرده اند.

رئوفی افزود: آزمون کتبی طی دو روز شنبه و یکشنبه 14 و 15 اسفندماه به صورت آنلاین از طریق سایت المپیاد با آدرس olympiad.uast.ac.ir برگزار می شود که شرکت کنندگان در زمان 45 دقیقه فرصت دارند پاسخ 30 سوال چهارگزینه ای و 2 سوال تشریحی خود را ثبت نمایند.

لازم به ذکر است امروز شنبه 14 اسفندماه آزمون رشته های پرورش آبزیان، علوم ارتباطات، پویا نمایی، گیاهان داروئی، عکاسی و گرافیک به ترتیب در ساعات 8، 9، 10، 11، 12، 13 و 14 برگزار می شود و در روز یکشنبه آزمون رشته های حسابداری، حقوق، برق و الکترونیک، ماشین افزار، تربیت بدنی و فناوری اطلاعات به ترتیب در ساعات 8، 9، 10، 11، 13 و 14 برگزار خواهد شد.